Skip to main content
Közzétéve
2020.02.04.
Guru Geri

Ön szerint is elment a maradék eszem, amiért ingyenes WPC termékmintát küldözgetek az ügyfeleknek?

Tegnap volt egy nagy vitám a főnökkel, mely során a fenti szavakkal illetett.

Valóban az én ötletem volt az, hogy küldjünk ingyenes termékmintát az érdeklődőknek, azzal a megfontolással, hogy télvíz idején ne kelljen beülniük a hideg autóba, majd átvágniuk egy zsúfolt városon, hogy egy véget nem érő parkolóhely keresés után végre, egy WPC bemutatóteremben szemügyre vehessék a vágyott burkolatot/kerítést.

Az elgondolásom szerint sokkal kényelmesebb lehet az otthon melegében, egy kávé/tea mellett, családi körben megvitatni, hogy melyik WPC teraszburkolat- vagy kerítésminta felel meg az elvárásoknak. 

A főnöknek az volt az ellenvetése, hogy sok vele a munka, meg hogy kb. 3000 Ft-ba kerül a csomag, és az ügyfél két nap múlva már amúgy is elfelejti, hogy melyik cégtől érkezett az ingyenes termékminta…stb.

Kedves érdeklődő, ha Ön most olvassa soraimat, kérem igazolja vissza azt, hogy:

  • Ha leírom, hogy „minőségi a WPC…”, az nem hiteles, csak akkor, ha kezébe foghatja az ember és saját maga meggyőződik róla;
  • Vagy, hogy „megerősített anyagú WPC…” hmmm, bárki mondhatja, de ha az ügyfél megszemléli a mintadarabot, akkor valóban láthatja, hogy egy irtó masszív anyagról van szó;
  • „Kiterjesztett gondozásmentességi garancia…”. Hogy mi?! Ez a kifejezés csak akkor válik értelmezhetővé, ha saját magunk tapasztaljuk meg, hogy ez az anyag valóban soha nem fog szétrohadni…

Ha Ön, e sorok elolvasása után úgy dönt, hogy hasznos lehet az ingyenes termékminta, klikkeljen ide és igényelje azt. Ez nem „kamuingyenes”. Ez tényleg az, még a szállítás is.

Az igénylés leadása után, a kolléga felhívja Önt telefonon, hogy egyeztesse a megadott címet. Többnyire a rendszeres elírások miatt, aztán az első lehetőséggel már viszi is Önnek a GLS. A tapasztalat alapján akár másnapra, már az Ön kezében lehet az termékminta.

A főnöktől kaptam egy ultimátumot. Ha február végéig az ügyfelek nem reagálnak az akcióra, akkor „véget vet ennek a bohóckodásnak…”

Javaslom itt kezdje… >>>Klikk ide >>>

Üdv,
WPC -s Guru Geri

Kosár Van kuponod?