Skip to main content
Közzétéve
2023.11.05.
Guru Geri

Miért érdemes télen vásárolni WPC teraszburkolatot vagy/és kerítést?

Ahogy a hőmérséklet lehűl és a téli sapkák előkerülnek a szekrény mélyéről, sokaknak már nem a kertészkedés, vagy a kültéri fejlesztések körül forognak a gondolatai. Pedig éppen ebben a szezonban rejlenek a legnagyobb lehetőségek, különösen ha WPC teraszburkolat vagy kerítés vásárlásáról van szó. Télen ugyanis nemcsak a termékek árában, hanem a telepítés költségeiben is jelentős megtakarítás érhető el.

Téli kedvezmények mítosza vagy valóság?

Sokan kételkednek abban, hogy a téli hónapokban valóban jobb ajánlatokat kaphatnak. A  valóság viszont az, hogy a kereskedők gyakran nagyobb kedvezményeket kínálnak ebben az időszakban. Ennek oka nagyon prózai, nevezetesen az, hogy a WPC teraszburkolat, kerítés iránti kereslet ilyenkor jelentősen  csökken. Kevesebben vágnak bele ilyenkor építkezési vagy felújítási projektekbe, így a vállalkozások több ösztönzőt kínálnak, hogy növeljék az eladásokat.

WPC – az időjárásálló választás

A WPC, vagyis a Wood Plastic Composite, egyre népszerűbb választás kültéri teraszburkolatok és kerítések esetén. A WPC, anyagának köszönhetően rendkívül ellenálló a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben, így a tél sem jelent kihívást annak telepítésekor.

Költséghatékony WPC telepítés

Télen a kivitelező szakemberek is kevesebb megbízást kapnak, ezért gyakran kedvezőbb áron vállalják el a munkákat. Ez az alacsonyabb kereslet a fogyasztó számára előnyös, hiszen rugalmasabbá válik a szakemberek időbeosztása is.

Responsive YouTube Video Embed

A tél előnyei dióhéjban:

  • Nagyobb kedvezmények: a kereskedők és gyártók raktárkészleteik optimalizálása érdekében kedvezményeket kínálnak.
  • Személyre szabott szolgáltatás: kisebb a nyomás a szakembereken, így több időt és figyelmet fordíthatnak a projektre.
  • Gyorsabb telepítés: kevesebb munka esetén, gyakran rövidebb a várakozási idő a telepítésre.
  • Jobb alkupozíció: a kereslet és kínálat törvényei alapján télen jobban alkudhatunk az árakból.

A tél tehát nem csupán a pihenés és az ünnepek ideje, hanem a WPC teraszburkolatok és kerítések vásárlásának/telepítésének is kiváló időszaka. A szezonális kedvezmények, az elérhető telepítő szakemberek és a projekt előkészítésére rendelkezésre álló idő együttesen jelentős megtakarítást és előnyöket kínálnak.

Miért ne használnánk ki hát ezt az időszakot, hogy értékálló és gyönyörű kiegészítőkkel gazdagítsuk otthonunkat?

Üdv,Guru Geri

Kosár Van kuponod?