Skip to main content
Közzétéve
2020.02.01.
Guru Geri

Minden, amit egy percben meg lehet tudni Guru Geriről!

Amikor írom a bejegyzéseimet, mindig arra gondolok, hogy bárcsak tudnám, hogy ki ül a képernyő túlsó oldalán.
Azt is elképzelem, hogy Ön, mint olvasó néha talán elgondolkozik azon, hogy ki lehet az a fickó, aki Guru Gerinek nevezi magát.

Nincsen könnyű dolgom hiszen, bár első látásra beleszerettem a WPC-be, és a mai napig a gondolataim jelentős részét átitatja, de úgy írni erről a „nem túl szórakoztató” témáról, hogy Ön, mint olvasó, két sor után ne bökjön rá Netflix indítógombjára… hát, hogy is fogalmazhatnék… meglehetősen nagy kihívás. 

Szóval, engedje meg, hogy bemutatkozzak, Guru Geri vagyok, egy középkorú fickó. Azért hordom a sapkát, mert kopaszodom és ezt egy picit cikinek érzem. Zömök a testalkatom és imádom a focit, pontosabban az argentin focit. Ebből következően Messi rajongó is vagyok.

Van egy beagle kiskutyám, akinek Bongó a neve. Gyerekkoromban, miután a szétnyúzott videokazettáról számtalan alkalommal megnéztem a „101 kiskutyát”, mindig arra gondoltam, hogy ha nagykoromban lesz egy kutyám, akkor Bongó lesz a neve. Utólag derült ki, hogy a mesében a főszereplő kutyust bizony Pongónak hívták… ?

Néha álmodozni is szoktam. Az egyik kép pont erről szól. Szerintem Ön is rögtön rájött, hogy négy közül melyik az… A szőke hölgy nem az álom tartozéka. Erőszakos egy perszóna. Mindig önkényesen, valahogy befurakodik a gondolataimba… ?

minden amit tudni érdemes Guru Geriről

A WPC -s cégnél, ahol dolgozom, a főnökömmel mondhatni jól kijövünk. Nagyon ledöbbentem, amikor engem bízott meg azzal, hogy gondolataimat írásba öntsem, és megosszam Önnel, hiszen csapat tele van jól kommunikáló „y” generációs srácokkal. De a főnök szerint, ők nem képesek bővített mondatban beszélni a WPC-ről. Mint tudjuk ez nem így van, de hát ilyen a főnök… ?

Kedvenc zenekarom a Tankcsapda. Fiatalabb koromban az Edda volt a kedvencem, de most, ha meghallom őket, midig a menyasszonyi tánc utáni töltöttkáposzta jut eszembe róluk. Ha Ön Edda rajongó, akkor bocsi… ?

Gondolatban természetvédő vagyok. Még nem szántam rá magam, hogy fákat ültessek, vagy szemetet szedjek az erdőkben, de ezt nem fogom megúszni, mivel a főnök sötétzöld.

Ismételten elolvasva e bejegyzésem, tisztára olyan érzésem támadt, mint egy villámrandin.

Ha már ismerkedés, akkor engedje meg, hogy stílusosan megajándékozzam Önt egy WPC termékminta csomaggal.  Klikk ide >>> (tényleg ajándék)

További jó böngészést!

Üdv,
WPC-s Guru Geri

Kosár Van kuponod?