Skip to main content
Közzétéve
2023.11.17.
Guru Geri

Ne fizessen többet a kelleténél, hadd mutassam be Önnek a WPC árgaranciát!

Sokat gondolkodtam, hogy amikor a WPC teraszburkolat, kerítés vagy falburkolat kerül szóba, sokakban miért a magas ár érzete villan fel elsőre?

Hétvégén elmentünk túrázni. A szokásos körünket tettük meg az erdőben a kutyánkkal (Máriaremete-Nagykovácsi-Solymár-Budaliget érintésével) és a városszéli portákat szemlélve valóban azt látni, hogy ahol szép újszerű a ház, ott nagyon szép, elegáns (nagyon sok esetben WPC) kerítések díszítik az utcafrontot. És mivel ilyen házak környékén látunk ehhez hasonló értéknövelő beruházásokat, ezért jogosan érezhetjük úgy, hogy ez nagyon drága lehet, hiszen csak a gazdagok engedhetik meg maguknak.

És itt jön a képbe a mi szuperhősünk Guru Geri az WPC árgaranciával!

Ezzel az akciójával az Ön pénztárcáját menti meg, hiszen Ön most viszonylag olcsón végrehajthat egy hatalmas érték- és esztétika növelő beruházást az ingatlanán, úgy hogy 10-12 évig (a gondozásmentes garanciának köszönhetően) a WPC teraszburkolat, kerítés esetleg falburkolat állagának megőrzéséért nekünk kell izgulnunk.

A WPC árgaranciánk nem csupán egy marketing fogás, hanem a mi elvi iránytűnk, mely úgy hangzik, hogy: ha ugyanolyan minőségű WPC terméket talál bárhol Magyarországon olcsóbban, mint amilyen nálunk található, mi azon az olcsóbb áron fogjuk odaadni Önnek a vágyott WPC terméket.

Igen, jól hallotta! Ön nyer, a magas WPC árak veszítenek!

Az Ön ideje értékes, és mi tisztában vagyunk azzal, hogy a vásárlás során nem szeretne órákat a termékek összehasonlításával tölteni. Ezért mi a dolgot leegyszerűsítettük. Kérje az ingyenes termékmintát, amelyet házhoz is szállítunk, így a saját otthonában, a saját időbeosztása szerint, a családi környezetével összehagolva  dönthet annak megvásárlásáról.

Ezzel a módszerrel a “vajon jó lesz-e?” típusú kérdéseket is könnyedén elháríthatja… És ha ez még nem lenne elég, a mintadarabok kiszállításának költsége is minket terhel. Ön “0”, azaz nulla forintot fizet azért, hogy értékítéletet mondhasson a WPC termékünkről!

Responsive YouTube Video

Vajon egyszerű összehasonlítani a WPC árakat?

Nem, a WPC árak összehasonlítása viszonylag bonyolult, széleskörű tájékozottságot igényel, és a minőségi aggályok gyakran árnyékot vetnek a döntéshozatalra, de Guru Geri küldetésének érzi, hogy visszahozza a napfényt :-), hiszen a gondozásmentességi- és árgaranciával minden kockázatot levesz az Ön válláról.

Megpróbáljuk elérni, hogy Önnek a WPC vásárlása olyan legyen, mint egy nyugodt séta a Dunaparton. Mindamellett, hogy a WPC nem csak egy termék, hanem egy értéknövelő befektetés az otthonába, nem hagyhatjuk, hogy a félelmek, aggodalmak és az alaptalan tévképzetek elvegyék Öntől ennek lehetőségét, örömét!

Kosár Van kuponod?