Skip to main content
Közzétéve
2020.04.26.
Guru Geri

Szeretne olcsó WPC-t vásárolni? Elmondom hogyan kell…

A nagy értékesítők ilyenkor úgy érvelnek, hogy „…mit jelent az, hogy olcsó?”. Talán azt, hogy kevés pénzt adunk valamiért, amit jó eséllyel viszonylag rövid ideig fogunk használni? Lehet olcsó az is, ha valamivel több pénzt adunk valamiért, amit a többletfizetéshez képest aránytalanút hosszabb ideig fogunk használni?

Az én fejemben is valami hasonló kérdés fogalmazóik meg, talán egy kicsit egyszerűbben. Vagyis, hogy az, olcsó WPC az, amiért a legkevesebb pénzt kell az adott pillanatban kiadni?

Ha vicces kedvemben lennék akkor azt mondanám, hogy mi nagyon jól állunk, mivel nálunk nemhogy olcsó, de INGYEN WPC-t is lehet kapni. Klikk ide: >>> https://wpcguru.hu/ingyenes-termekminta-igenylese/

De most, a vicceskedést félretéve, felsorolom azokat a paramétereket, amelyeket mindenképpen ismernie kell a WPC teraszburkolat vagy kerítés beszerzését megelőzően ahhoz, hogy valóban olcsón tudjon vásárolni:

  1. Először is meg kell fogalmaznia a minőségi kritériumokat.
    De, egy laikus hogyan tudja az minőséget ellenőrizni?
    Nagyjából sehogy, csak szerzett tapasztalattal. De nem kell elkeseredni, mert szerencsére vannak a rendszerben biztosítékok, melyet a vásárlók védelmére találtak ki. Ilyen biztosíték lehet a garancia. A magyar piacon 0 és 25 év közti időtartamra vállalnak garanciát a WPC-k kapcsán. Tudom, hogy a garancia nem véd meg a minőségi hibáktól, de attól igen, hogy bizonyos meghibásodások esetén a forgalmazónak, és rajta keresztül a gyártónak az általa szavatolt minőségért, bizony felelőséget kell vállalni. A garanciális problémák, időben történő orvoslásából nem nagyon szoktak problémák születni, mivel a forgalmazók jobban félnek közösségi médiák által biztosított népítélettől, mint a „pokol tüzétől”. ?
  2. Egy jelentős költségnövelő tényező, a WPC termék házhozszállítása. Nem számít olcsó vásárlásnak az, amikor vásárlok 100 ezer forint értékben WPC-t, és 30 ezer forintba kerül a házhozszállítás…
  3. Fontos megfigyelni a kiegészítők minőségét is. Sok esetben az alátámasztásra hivatott párnafát, az ügyfél önszorgalomból kiváltja sima fával, ami idővel elkorhad és a funkcióját elveszítve tönkreteszi a gyönyörű WPC teraszburkolatot.
  4. Érdemes megfigyelni azt is, hogy mekkora teherbírással és kopásállósággal rendelkezik az adott WPC teraszburkolat. A burkolat teherbírásáról egyrészt a WPC teraszburkolat vastagsága az árulkodó, másrészt a WPC üregei közti függőleges falvastagság az, amit érdemes jól megfigyelni.
  5. Az utolsó pontban a WPC termék előállításával járó környezeti károkat is érdemes figyelembe venni. Fontos, hogy a WPC terméket hulladékfa, biomassza és hulladék műanyag felhasználásával állítsák elő. Ezzel főként a gyermekeink, unokáink életminőségét fogjuk javítani.

Természetesen még sok árbefolyásoló tényezőt fel lehetne sorolni, de talán ezek a legfontosabbak, melyeket akár Ön is, közvetlenül vagy közvetett módon ellenőrizni tud a vásárlása előtt. Ezeket ismerve Ön is könnyedén ki fogja szúrni (akár több száz közül is), hogy melyik az olcsó WPC.

Üdv,
WPC-s Guru Geri

Ui: Engedje meg, hogy megosszam a magnóliánkat, még mielőtt elnyílik 🙂

Magnólia vagy japán liliomfa virága…

Kosár Van kuponod?