Skip to main content
Közzétéve
2023.10.12.
Guru Geri

Vajon mi a jövő WPC teraszburkolata?

A kérdés nyilván álszent részemről, mivel azért tettem fel, mert tudok rá egy igen ütős választ. Tudni kell rólam, hogy eléggé kockázatkerülő vagyok, ennek ellenére az alábbi, jövő WPC trendjére vonatkozó állításomat nem egyeztettem sem Rab Árpáddal, de még Keleti Arthúrral sem…. 🙂

A tendenciák a WPC piacon azt mutatják, hogy az emberek elsődlegesen olyan környezetben szeretnek élni, amely kényelmes és egyben szemet gyönyörködtető, de közben környezetbarát anyagokkal van körülvéve, hogy ne érezze azt a szorongató érzést, hogy a nagy jólétében éppen most éli fel a természetet.

De fontos az is, hogy érezze magáénak a saját munkájának gyümölcsét. Ez alatt azt értem, hogy viszonylag gyorsan, a saját kezével tudja kialakítani a vágyott környezetet. Ez a téma többnyire a grillpartikon szokott előkerülni a nyitó szekcióban, amikor még a kis mennyiségben elfogyasztott alkohol hatására témahiányban szenvedünk 🙂

Az új generációs Feelingwood teraszburkolatunk (mely tegnap érkezett be a raktárba), pont ezeket a célokat próbálja megvalósítani.

Vagyis:

  • eszméletlenül szép.
  • valóban kiszuperált fazúzalékból készül.
  • a gyártó célkitűzése az, hogy a következő évben a gyártási folyamat során, 1,2 milliárd elhasznált nejlonzacskót hasznosítson újra.
  • olyan telepítési technológiával készült, hogy még egy hozzá nem értő is játszi könnyedséggel, néhány célszerszám segítségével összeszereli azt.
  • csak a szigorú tényszerű adatokra fókuszálva, hozzávetőleg 60%-ot lehet megspórolni a telepítési időn, és
  • hozzávetőleg 50%-ot a beszerelés költségén.
  • mindemellett nem kap lángra, nem gombásodik, nem korhad stb. (de ez a régebbi típusokra is jellemző)
  • és nem utolsó sorban, nem kell időről időre átfesteni, olajozni, bekenni csili-vili védő rétegekkel stb.

Csakhogy ne a levegőbe beszéljek (gépeljek) egy kis ízelítőként beteszek egy nagyon rövid YouTube-os animációt, amely bemutatja a telepítés könnyedségét.

És ez tényleg ennyire minimális mennyiségű célszerszámmal, és szinte nulla barkácstapasztalattal könnyedén megvalósítható – bárki által. Jelen esetben a “bárki” nem egy költői túlzás részemről.

Zárógondolatként annyit megjegyeznék, hogy a Feelingwood WPC teraszburkolat egy valódi áttörés, ami lehetővé teszi, hogy mindezt képesek legyünk mi magunk megvalósítani. Mintha a kedvenc Mercedesünket mi magunk barkácsolnánk össze, de a végeredmény olyan lenne mintha a szalonból vettük volna át…

Jó érzéssel tölt majd el az a tudat, hogy valami jóba fektettünk mert látni fogjuk, hogy a teraszunk nemcsak esztétikailag, de funkcionálisan is kimagasló lett. Ja mellesleg aránytalanul növeli az ingatlanunk értékét is 🙂

Üdv.: Guru Geri

Ps.: és, hogy saját szemével is meggyőződhessen a termék minőségéről, kérje az ingyenes termékmintát.

Kosár Van kuponod?