Kedves Érdeklődő!

Vélhetően még nem beszéltünk, ennek ellenére úgy gondolom, hogy Ön legalább 25-30 éven keresztül szeretné élvezni a nálunk vásárolt WPC burkolatot. Tudom azt is, hogy a család, barátok, de magunk előtt is rettenetesen kínos, ha egy újdonságnak számító terméket megvásárlunk, majd egy hónap múlva tönkremegy.

Engem, a lesajnáló tekintetekkel és a „megmondtam én…” kijelentéssekkel sírba tudnak vinni.

Szerintem ezzel Ön sincsen másképp!

EZÉRT

…amennyiben Ön megtisztel bennünket azzal, hogy nálunk szerzi be a vágyott WPC burkolatot, akkor én a következőket vállalom:

A termék korhadása, rothadása, rozsdásodásas, penészedése, gombásodása, de akár vetemedése esetén

  • a „Klasszikus bordázott burkolatra” 12 év,
  • a „Famintázatú prémium burkolatra” 20 év,
  • továbbá a „Csináld magad burkolatra” 5 év

GONDOZÁSMENTESSÉGI GARANCIÁT VÁLLALOK!

A garancia érvényesítésekor nagyon fontos szerepet fog játszani a termék szakszerű beszerelése. Például, ha egy burkolatot a Tisztelt Vásárló közvetlenül a csupasz földön, vagy az aljzatbetonon helyez el, kihagyva az alátámasztó párnafát, akkor értelemszerűen a garanciális igényét indokolatlannak gondolom.

(Megjegyzem, hogy vásárláskor minden vásárlót precíz beszerelési útmutatóval látunk el)

Ünnepélyesen megígérem, hogy a fentiekben meghatározott meghibásodások esetén soha nem fogok arra hivatkozni, hogy „…nem a mi szerelőnk szerelte be, ezért…”, a hangsúly jóhiszeműen, kizárólag a szakszerűségre fog helyeződni.

A garanciális igény érvényesítésének folyamata:

  1. Lépés: megkérjük a Tisztelt Vásárlót, hogy a meghibásodott terméket, a beszerelt állapotában fotózza le telefonjával, majd küldje el az oldal alján található e-mail címünkre.
  2. Lépés: egy munkanapon belül felvesszük vele a kapcsolatot időpontegyeztetés miatt, és a kivitelezőnkkel együtt a helyszínen felmérjük a kárt. Természetesen a kiszállásunk költsége kizárólag minket terhel!
  3. Lépés: Amennyiben jogos a reklamáció, úgy 15 munkanapon belül, a Tisztelt Vásárló igénye szerint VISSZAFIZETJÜK a meghibásodott anyag árát vagy INGYEN kicseréljük a meghibásodott darabot.

Rozman Zsolt
ügyvezető