SPC vízálló beltéri burkolat

19 185 Ft (a termék ára 27% ÁFÁ-t tartalmaz)

Egységár: 10.900 Ft / m²

Csak csomagban értékesítjük.

A csomag tartalma: 1,76 m² (8 db)

Méretek:

 • Hosszúság: 1220 mm
 • Szélesség: 180 mm
 • Vastagság: 5 mm
 • Lépéstompító vastagsága: 1 mm
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Földre, falra de akár a medence aljára is!

Miért vásároljunk víz-, karcolás- és kopásálló SPC burkolatot?

Képzelje el otthonának padlózatát úgy, hogy a stílus és a szépség találkozik a praktikummal, azaz vízállósággal, tartóssággal és az egyszerű telepíthetőséggel, mindezt becsomagolva egy igazi környezetbarát formába.Nos, ha csábító a gondolat, akkor nézzük meg egyenként, hogy mire gondolok:
 • Stílus és Dizájn: Az SPC burkolatok rendkívül realisztikus famintával rendelkeznek, amelyek luxus megjelenést kölcsönöznek a térnek anélkül, hogy mélyen a zsebünkbe kellene nyúlnunk. A változatos színek széles választéka lehetővé teszi, hogy illeszkedjenek szinte bármely építészeti stílushoz.
 • Vízállóság: az SPC burkolatok, a kő és műanyag kombinációjából készülnek, így kiváló vízállóságot biztosít, ami nagyon hasznos a fürdőszobákban, a konyhákban, de száraz, víztől mentes helyiségekben is.
 • Strapabírás és Tartósság: az imént említett anyagok egyenként is tartósság érzését keltik mindannyiunkban. Ezen anyagok pozitív tulajdonságainak egyesítésével az SPC burkolatok nagyon ellenállóak a karcolásokkal és kopásokkal szemben, így hosszú ideig megőrzik szépségüket.
 • Lépésálló és nem púposodik fel: A laminált burkolatoknál a felpúposodás az anyag szemcséi között megjelenő víztől következik be. Az SPC burkolatok a kő-műanyag kompozit magjuknak köszönhetően a víz képtelen a burkolat anyagába beszivárogni és a hőmérséklet-ingadozással szemben is stabilan ellenáll. A burkolat-lapok, a hátoldalon lépésálló anyagot tartalmaznak, amely megakadályozza a lépés során a recsegést, ropogást, nyekergést.
 • Könnyű Telepítés: az SPC burkolatok legtöbbször click rendszerrel illeszkednek egymáshoz, így a telepítés egyszerű és gyors. Akár egy, a barkácsolás terén kevés tapasztalattal rendelkező ember is minden nehézség nélkül beszereli azt.
 • Karbantartás: Az ilyen burkolatok rendkívül könnyen tisztíthatóak, és nem igényelnek különleges karbantartást. Egy nedves törlőkendővel vagy felmosóval pillanatok alatt újjá lehet varázsolni.
 • Környezetbarát: Az SPC burkolatok gyártása során használt technológiák és anyagok lehetővé teszik az energiatakarékos gyártási folyamatokat, csökkentve az energiaszükségletet és a szén-dioxid-kibocsátást. Az SPC burkolatok mellett szóló, talán legfőbb környezetvédelmi érv az, hogy legtöbb esetben újrahasznosított anyagokat használnak az előállításakor. Az ilyen anyagok használata csökkentheti a termelés során felhasznált nyersanyagok mennyiségét és azok környezeti hatásait.

További információk

Méretek1220 × 180 × 6 mm
Szín

Gránitszürke, Natúrfenyő, Aranytölgy, Sötétbarna