Skip to main content

Rólunk

Kedves Érdeklődő!


Amennyiben Ön fontosnak érzi azt, hogy az üzleti kapcsolatunk előtt megismerjük egymást, akkor engedje meg, hogy pár gondolatot megosszak magunkról.
Néhány évvel ezelőtt, hasonlóképpen Önhöz, az interneten keresgéltem olyan anyagot, mellyel a családi házunk teraszát le tudtam volna burkolni. Az ismerősök elmondása szerint már hallottak olyan anyagról, mely GONDOZÁSMENTES, tehát ellenáll a víznek, fagynak, napnak…, és még a gyerek is kedvére bringázhat rajta.
Hosszas kutatás után ráakadtam, ha jól emlékszem két WPC forgalmazóra és reményteljesen felkerestem őket, majd leadtam a megrendelésemet.
Hála Murphy-nek, a „legjobb” WPC kereskedőkbe sikerült belebotlanom. Utólag, egy kissé restelkedve bevallom, hogy a dühömtől vezérelve, nem kevés utánajárással felkutattam a világ talán az összes WPC gyártóját, és kiválogattam azokat, amelyek ár-érték arányban a legjobb termékkel kecsegtettek.
Egy nagy listát írtam össze azokkal a hibákkal, melyeket a Magyarországon forgalmazott burkolatok között felleltem. Ezek után a nyakamba vettem a világot, és számos találkozót követően a kollégákkal kiválasztottuk azt a gyártót, amely Amerikában, Ausztráliában és Nyugat-Európában már évek óta sikeresen értékesíti termékeit és hajlandó elköteleződni amellett, hogy Magyarországot ellássa magas minőségű produktumával. Tudom azt, hogy jó minőség magas árat sugall, de sikerült megállapodnunk velük abban, hogy az első évben „Mercedest” árulhatunk „Opel” áron.
Megjegyezném, hogy először csak személyes céllal szerettem volna WPC terméket vásárolni tőlük, de idővel teljesen beleszerettem az iparágba. Volt egy dolog, amiért minden gyártó kivétel nélkül, a tárgyalások folyamán megutált.Az alapvetésem az volt, hogy legalább 10 év garancia megillet minden egyes vevőt, aki a Klasszikus Bordázott WPC teraszburkolat, és kerítés mellett dönt. Úgy gondoltam, hogy ha a vásárlónk egy viszonylag nagyobb összeget kifizet azért, hogy igényes környezetben élhessen, akkor a minőségi kockázatot mi, a gyártóval átvállaljuk. Így a gyártó 10 évig, mi pedig további 2 évig vállaljuk az, hogy amit ígérünk az megfelel a valóságnak.
Ismereteim szerint, a magyar piacon nem sok vállalat mer 12 év garanciát adni a WPC-re, de aki megtisztel bennünket vásárlásával, annak ez a legkevesebb, amit adhatunk.
Sőt még ennél is többet, a Prémium Famintás CO-EX burkolatra 20 évet.
Amennyiben Ön hisz a vásárlás előtti személyes találkozás fontosságában, úgy kérem látogassa meg a bemutatótermünket Szigetszentmiklóson. A személyes találkozónk során számos olyan információt meg fogok osztani Önnel, mely minden bizonnyal hasznos lesz a vásárlás döntésének meghozatalakor, bárhol is vásárolja meg a kívánt WPC terméket.
Amennyiben telefonon szeretne azonnali segítséget, kérem hívjon a +36 70 904-6588 számon és a vonal túlsó végéről azon nyomban segíteni fogok Önnek.
Azon vidéken élő ügyfeleinknek, akiknek a bemutatótermünk meglátogatása megterhelő lehet, igény esetén INGYENESEN elküldjük a mintadarabot postán. Mintadarabot kérhet a fenti telefonszámon vagy ezen az oldalon.
Kosár Van kuponod?