Skip to main content
Közzétéve
2020.02.29.
Guru Geri

Mi a „csináld magad” WPC teraszburkolat 3 óriási előnye?

Amikor leültem, és elkezdtem gondolkozni ezen a blogbejegyzésem, úgy éreztem, hogy egy kissé mellényúltunk a „csináld magad” kifejezéssel. Egy ilyen prémium termék esetén, a nagy marketingesek, a legmeghatározóbb előnyéből szoktak nevet faragni, de a saját magunk általi elkészíthetőség úgy érzem csak közvetetten utal valamely nagy előnyére.

Vannak, akik „klikk” WPC teraszburkolatnak nevezik, mely hasónlóképpen nem írja le a termék valódi értékét, ezért arra kérem Önt, hogy miután elolvasta ezt a bejegyzést és van egy jó ötlete a termék megnevezését illetően, a bejegyzés alatt lévő komment mezőben, kérem írja meg nekem azt. Ha tényleg nagyon frappáns lesz a névajánlás, akkor ígérem, hogy kitalálunk Önnek a főnökkel, egy igazán méltó ajándékot.

E burkolat első markáns előnye az, hogy a teljes rendszermagassága nem nagyobb mint 22 mm. Ez azon teraszoknál lehet egy igen fontos információ, ahol az ajtó alja és a terasz felülete közti távolság nem nagyobb mint 25 mm.

Talán Ön is tudja, hogy egy klasszikus bordázott WPC teraszburkolat rendszermagassága (a párnafa és a burkolati elem összesen) 50 mm. A helyhiány problémáját, a legtöbb esetben áthidalhatja a csináld magad WPC teraszburkolat.

A csináld magad WPC teraszburkolat viszonylag szűk helyen is elfér

A második vitathatatlanul nagy előnye az, hogy fergeteges gyorsasággal beszerelhető a végső helyére, mindenféle burkolási háttértudás, vagy tapasztalat nélkül. Amikor a gyermekem pici volt, a karácsonyra kapott „habtapi puzzle” összerakása volt ehhez hasonlítható.

Úgy kell számolni, hogy egy 12 nm-es terasz leburkolása hozzávetőleg 15-20 percnyi (nem túlságosan agyalós ? ) időt vesz el az életünkből. Ezt a fajta burkolatot betondübellel és párnafával nem kell rögzíteni.

A harmadik, és talán sokak számára az egyik legnagyobb előnye, az ára.

A WPC teraszburkolat termékkategóriában talán a legolcsóbb termékről beszélhetünk. Az árakról itt talál részletes tájékoztatást >>>

A „klasszikus bordázott” WPC teraszburkolat ára a legtöbb esetben két részből áll. Az egyik, maga a termék ára, a másik pedig a beszerelés munkadíja. A „csináld magad” burkolatnál viszont munkadíjjal nem kalkulálunk, mivel magunk csináljuk azt, az anyagár pedig egy 20-25%-al kedvezőbb a bordázotténál.

Végezetül még eszembe jutott egy jelentős előny, melynek ugyancsak árcsökkentő hatása lehet, nevezetesen az, hogy akár egy közepes méretű személyautóval is könnyedén haza lehet szállítani a megvásárolt burkolatot és nem kell teherautót bérelni, vagy fuvarozót fizetni.

Ne feledjen tájékozódni a garanciáról >>>

Üdv,
WPC -s Guru Geri

Kosár Van kuponod?