Skip to main content
Közzétéve
2024.02.21.
Guru Geri

WPC Burkolat – zsebbe vágó megtakarítások egy kép elküldésével!

Hogyan takaríthat meg egy jelentős pénzmennyiséget a WPC burkolaton még mielőtt személyesen ellátogatna üzletünkbe?

Az ösztönös válasz az, hogy “megnézem, hogy hol a legolcsóbb a WPC!”

Valószínű, hogy ebben is van ráció, de érdemes tudni, hogy a legtöbb WPC kereskedő árai között maximum 5%-os eltérés tapasztalható, ott biztosan nem fog kijönni a kétszámjegyű százalékos arányú megtakarítás. Ja, és pont erre találtuk ki az árgaranciánkat is, melyről itt talál egy videót >>>

Nos, a legjobb megtakarítás az, amikor a pénz ott marad az Ön zsebében, azáltal, hogy csak annyit vásárol az adott anyagból, amennyi pont szükséges és egy centivel se többet.

De hogy tudja Ön kiszámolni (kiszámoltatni) a pontos WPC anyagmennyiséget?

 • 1. Kezdjük talán azzal, hogy miért fontos a WPC pontos anyagmennyiségének precíz ismerete?
 • A WPC burkolat projektje során a legnagyobb kihívás gyakran nem maga a telepítés, hanem a szükséges anyagok pontos mennyiségének meghatározása. Túlbecsülés esetén feleslegesen költünk pénzt; alábecslésnél pedig fennáll annak a kockázata, hogy egy időre félbe kell hagyni a munkát.

  Itt jön képbe az INGYENES szolgáltatásunk, amely révén pontosan kiszámoljuk Önnek, mennyi anyagra van szüksége.

 • 2. Hogyan működik ezen szolgáltatásunk?
 • Csak küldje el nekünk a burkolásra váró felület skiccelt rajzát, viszonylag pontos méretekkel ellátva az info(kukac)wpcguru(pont)hu címre. A kollégák viszont (a legtöbb esetben) egy órán belül feldolgozzák a kapott információt és pontosan megmondják, mennyi WPC burkolatra, párnafára, rögzítő klipszre és csavarra lesz szüksége a teraszburkolat telepítéshez, de még azt is meghatározzák Önnek hogy milyen legyen a fektetés iránya…. És innentől kezdődhet a terasz, kerítés, falburkolat tényeken alapuló továbbálmodása.

 • 3. Nekünk az Ön kényelme az első!
 • Ez lehetne egy “Quelle magazin” semmitmondó PR cikkének címe is, de nálunk ez szükségszerűség is egyben, hiszen a vásárlás irányába történő továbblépéshez ez elengedhetetlen.

  De mindenféle érdekvezéreltséget félretéve pontosan tudjuk azt is, hogy az Ön ideje roppant értékes. Elsődlegesen ezért hoztuk létre ezt az ingyenes szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen, otthonából intézze a WPC burkolatának projektjét.

  És végül egy céges hitvallás: kiemelt fontosságú számunkra az, hogy ügyfeleink teljes körű tájékoztatást kapjanak mind a szükséges anyagmennyiségről, mind pedig az árakról, hogy teljes képet alkothassanak a tervezett projekt realitásairól.

  Pont ezért tettük rendkívül egyszerűvé az ügyfelek számára ezt a folyamatot: egy gyors fotó a beépítendő felületet ábrázoló papírcetliről, amit telefonjával készít, és máris elküldheti nekünk egy gyors matekra. Ezt követően mi gondoskodunk a részletekről, és tájékoztatjuk Önt a pontos anyagszükségletről és költségekről.

  Mindezt az otthona kényelméből, anélkül teheti meg, hogy autóba kellene ülnie és személyesen felkeresnie egy WPC szaküzletet. Célunk, hogy vásárlóink szinte azonnal megkaphasság a vágyott információt.

  Üdv,Guru Geri

  Kosár Van kuponod?