Skip to main content
Közzétéve
2023.12.01.
Guru Geri

WPC burkolat 30 perc alatt, vagyis a tökéletes megoldás lakóparki erkélyekre

Sokan élvezik a lakóparki élet előnyeit, mindemellett a legtöbb ember ösztönösen igényli azt, hogy valamilyen formában kapcsolódhasson a külső környezethez, vagy akár a természethez. Ez a kapcsolódási pont a lakóparkokban az erkély ( vagy a terasz), amelyet mindannyian élvezünk, de a karbantartása gyakran fejtörést okozhat. A lakóparkok kivitelezői által lerakott hagyományos járólapok tisztítása időigényes és nehézkes, ráadásul az érdes felületük miatt gyorsan tönkreteszik a takarítóeszközöket. Szerencsére van egy végtelenül egyszerű, de stílusos megoldás: a “Csináld magad” WPC burkolat.

Mennyi idő alatt telepíthető az erkélyen a WPC burkolat?

A WPC (mely a Wood Plastic Composite kifejezés rövidítése), egy modern anyag, amely megváltoztathatja azt, hogy miként gondolunk az erkélyünkre. Ez a burkolat kevesebb, mint 30 perc alatt telepíthető, és nem igényel különleges szakértelemet vagy bonyolult szerszámokat. Ezáltal a lakóparki erkélyek új életre kelnek: trendivé, modernné és mindenekelőtt gondozásmentessé válnak.

Hogyan illeszkedik egymásba az erkélyen a WPC burkolat?

A WPC burkolat egyszerű telepítése lehetővé teszi, hogy mindenki, aki egy kis tettrekészséggel és minimális kreativitással rendelkezik, átalakítsa erkélyét egy igazán vonzó külső térré. A burkolati elemek egymásba illeszthetőek, mint egy egyszerű kirakós játék (akiknek mostanában volt kicsi a gyerekük, azok a habtapival találják hasonlónak), és a telepítéshez szinte kizárólag csupán egy pár védőkesztyű szükséges.

Mik az erkélyen telepíthető WPC burkolat kiemelkedő tulajdonságai?

A WPC burkolat nemcsak esztétikailag előnyös, hanem praktikus is. Könnyen tisztítható, ellenáll a foltoknak, és nem igényel éves festést vagy lakkozást. Mindemellett nagyon hasonlít a faburkolatra, ennek köszönhetően meleg hatása van. Ezek a tulajdonságok teszik különösen ideálissá lakóparki erkélyekhez, ahol a hely korlátozott, de a kényelem és a stílus nem hiányozhat.

Gondolja újra erkélyét a WPC burkolattal! Kevesebb, mint 30 perc alatt létrehozhat egy divatos és egyben gondozásmentes külső teret. És a legjobb rész? Az ára is megfizethető. A fenti kisfilmben szereplő 10 négyzetméteres erkély burkolásának ára hozzávetőleg négy tanknyi benzin árával egyenértékű.

Üdv,Guru Geri

Kosár Van kuponod?