Skip to main content
Közzétéve
2023.10.16.
Guru Geri

Robbanómotoros érzelmek ellen, WPC kerítés?

Talán kevés olyan ember van ma Magyarországon, aki kertes házban lakik, urbánus környezetben és ne találkozott volna azzal a dilemmával, hogy mit csináljon a szomszéddal, aki már reggel 6-kor beröffenti a benzinmotoros láncfűrészt, vagy akár a fűnyírót.

Talán Ön is emlékszik HAndrás (villanyautós youtuber) kiakadós videójára, amelyben igen sajátos módon, az ilyen szomszédokhoz adresszál igen csípős szavakat. (Sajnos az említett videót nem találtam meg, de ha valakit nagyon érdekel, akkor kommentként írja meg és utólagosan megküldöm azt).

A hivatkozott youtuber is ugyanerre a problémára hívja fel a figyelmet, nevezetesen hogy nagyon sokan nincsenek tekintettel a környezetükben élő emberek nyugalmára.

Még ma is emlékszem  arra a szomszédra, akiből hosszadalmas győzködés után is csupán csak ennyit lehetett kifacsarni “…a telkemen azt csinálok amit akarok, akinek nem tetszik, hát k@…ja be”. A legbosszantóbb talán az volt, hogy mindezt egy kaján vigyorral az ábrázatán tette.

Tegnap készítettünk egy kis reklámspottot, mely ugyanezt a problémát lovagolja meg. A kisfilmben a WPC kerítést javasoljuk részleges megoldásként. Részleges csupán, mivel az éles zajokat még az sem tudja felfogni, de tompítani képes azt.

Önnek is vannak hasonló tapasztalatai?

Üdv, Guru Geri

Kosár Van kuponod?