Skip to main content
Közzétéve
2023.10.20.
Guru Geri

Hogyan szabadulhatunk meg a tavaszi terasz-, korlát- vagy kerítés javításától?

Amikor ránézünk egy gyönyörű teraszra, látva a kényelmes kerti bútorokat, a grillezőt, a kasmír takaróval borított napozóágyat, a legtöbbünknek megdobban a szíve, hiszen a nyári flekkenezések, a hosszú estékbe nyúló beszélgetések jutnak eszünkbe, ahogyan a teraszi füstölők árasztják magukból a finom illatokat, és a háttérben halk zene szól…

Kevesen gondolnak viszont arra, hogy ennek a látványos kényelemnek folyamatosan ára van.

Ezt az ára akkor fizetjük meg, amikor eljön a tavasz és az őszi esőzések, majd a téli fagyok hatására megrongált teraszburkolat (elsődlegesen a fából készült burkolatokra gondolok) hirtelen javításra szorul.

Ez a javítás sok esetben arról szól, hogy kiegészítő anyagokkal betapasztjuk a keletkezett hézagokat, majd lecsiszoljuk azt, eltávolítva a penészes foltokat és végül lefestjük. Ez, egy személy számára több napos munka is lehet, nem beszélve a vele járó kötelező felfordulással.

De mi lenne, ha mindezt megspórolhatnánk?

Éppen erről szól a legutóbbi reklámfilmünk, melyben ezt a témát problematizáljuk és kínálunk rá egy igen modern és tartós alternatívát.

Tudom, hogy Önnek már nem lesz meglepetés a javasolt megoldás, hiszen a WPC teraszburkolatot és korlátelemet mutatjuk be reális alternatívaként.

De miért is olyan kiváló választás a WPC teraszburkolat vagy korlát?

Négy igen releváns okot fogok kiemelni ebben a bejegyzésben, bár sokkal többet is lehetne:

1. Tartósság: A WPC ellenáll az időjárás viszontagságainak, így nem repedezik, nem deformálódik és nem válik törékennyé a hidegben.

2. Gondozásmentesség: Nem igényel évenkénti csiszolást, festést vagy olajozást. Az eső, a hó és a jég nem hagy rajta maradandó károkat.

3. Ellenáll a penésznek és gombának: Mivel nem szívja magába a nedvességet úgy, mint a hagyományos fa, kevésbé hajlamos a penész vagy gomba kialakulására.

4. Egyenletes szín és fahatás: Csak minimálisan fakulhat az idő múlásával, így mindig friss és új kinézetű marad.

Tehát, ha nem szeretne minden évben azzal időt tölteni, hogy kijavítsa a teraszburkolat és kerítés károsodásait, és helyette inkább a pihenésre vagy egyéb elfoglaltságra koncentrálna, a WPC teraszburkolat és kerítés a tökéletes választás az Ön számára.

Üdv.: Guru Geri

Kosár Van kuponod?