Skip to main content
Közzétéve
2023.10.01.
Guru Geri

Hogyan szereljük össze a hézagos WPC kerítést?

A WPC kerítések népszerűsége egyre nő a piacon. Nemcsak azért, mert esztétikailag vonzóak és tartósak, hanem mert könnyen össze is lehet őket szerelni. Ebben a blogbejegyzésben a WPC kerítések összeszerelésének módjáról olvashat, melyet vizuálisan is bemutatunk a kapcsolódó kisfilmben.

Talán kezdjük azzal, hogy mi az a WPC kerítés?

A WPC, vagyis Wood-Plastic Composite egy olyan anyag, ami fa és műanyag keveréke, és amely rendkívül ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben. A WPC kerítések ebből az anyagból készülnek, és kiváló alternatívát jelentenek a hagyományos fa vagy fém kerítésekkel szemben.

Hogyan szereljünk össze egy hézagos WPC kerítést?

Az új animációnk segítségével bemutatunk egy olyan hézagosan szerelt WPC kerítést, melynél a lécezést beton alapra helyezünk, és WPC oszlopok vagy U profil segítségével rögzítünk. Lépésről lépésre, érthetően mutatjuk be, hogy hogyan kell megfelelően rögzíteni az egyes elemeket, hogy a kerítés stabil és tartós legyen.

Milyen garancia vonatkozik a WPC kerítésekre?

A WPC kerítések esetén az a nagy ígéret, hogy sok-sok éven keresztül gondozásmentes. Ez nem azt jelenti, hogy ha egy poros út mentén lakunk, akkor nem koszolódik, vagy egy nagyon forgalmas út mentén nem piszkolódik az autók füstjétől, hanem azt jelenti, hogy nem kell évente, kétévente lefesteni, vagy bekenni impregnáló anyaggal ahhoz, hogy megőrizze minőségét. A fent említett esetekben, a kerítés tisztítása mindenképpen javasolt.

Az esetleges garanciális panaszok pozitív elbírálása érdekében fontos, hogy a vásárló a kerítése összeszerelését a kisfilmben megjelenített műszaki feltételek mellett valósítsa meg.

Természetesen, ha a kerítés anyagában vagy szerkezetében olyan hiba lépne fel, ami semmilyen formában nem köthető a “nem megfelelő” használathoz, vagy összeszerelési hibához, akkor a WPCGURU.hu vállalja a hibás elemek cseréjét vagy a javítását.

Végezetül, ha Ön WPC kerítést választ, nemcsak egy esztétikus, környezetbarát, de egyben egy nagyon tartós kerítés tulajdonosává válik. Mindenki számára megnyugtató az, ha egy olyan garanciális háttérrel rendelkező terméket vásárol, mely akár 12 évre leveszi a gondozás kötelezettségét a tulajdonosa válláról.

Animációnknak köszönhetően az összeszerelés sem jelenthet többé problémát, így bátran ajánljuk mindenkinek ezt az innovatív és környezetbarát megoldást.

Íme a film:

Üdv,WPC-s Guru Geri

Kosár Van kuponod?