Skip to main content
Közzétéve
2020.03.20.
Guru Geri

Hogyan tudom gyógyszerként értékesíteni a WPC -t, és patikának nevezni a bemutatótermünket?

Csakhogy egész nap nyitva tarthassunk, egy jó magyarhoz híven ezen morfondíroztam azon a napon amikor kiderült, hogy az ország valamennyi üzletét 3-kor be kell zárni, kivéve a patikákat, élelmiszerboltokat…

Eleinte nagyon elkeseredtem, hiszen imádok bejárni, de amint kisütött a nap, és 20 fok fölé kúszott a hőmérő piros csíkja rájöttem, hogy nem is olyan rossz otthonról dolgozni.

A Főni behozott hozzám egy nagy rakás WPC mintadarabot, és attól a pillanattól kezdve, én vagyok az a személy a cégnél, aki 0-24-ben csomagolja és postázza azokat.

A remeteélet előtti utolsó közös munkánk az volt, hogy kialakítsunk egy személyes találkozót nélkülözni tudó WPC vásárlási modellt.

Ezt azért írom le, mert ha Ön is önkéntes karanténra ítélte magát, és ülve a teraszon azon gondolkozik, hogy nem ártana ez idő alatt kicsinosítani a ház környékét, akkor egy néhány kattintást-, majd egy telefonásást követően már Önnél is terem a kiszemelt WPC teraszburkolat vagy kerítés.

WPC teraszburkolat, kerítés gyors rendelésének módja:

  • Mérje le teraszát egy mérőszalaggal. Annak formáját és méreteit próbálja meg lerajzolni egy papírlapra. A rajzot fotózza le telefonjával, majd küldje el a info@wpcuguru.hu email címre. A Főni, egy néhány órán belül egészen pontosan kiszámolja, hogy hajszálpontosan mekkora burkolatra lesz szüksége. A kerítés kapcsán ugyanez az eljárás.
  • Egy telefonos egyeztetést, és egy banki átutalást követően, a WPC -t eljuttattjuk az Ön otthonába.
  • Igény esetén be is szereljük azt.

A vásárlás lezárásáig garantáltan egy emberrel sem kell érintkeznie. A beszerelést két embert végzi, melyet a fertőződés veszélye nélkül kontrolálhat, hiszen a beszerelő kollégák, a fertőződés elkerülése érdekében maszkot és kesztyűt fognak viselni.

Egy utolsó gondolat erejéig visszatérve a WPC gyógyszer jellegére. Talán erőltetettnek tűnhet az átkötés, de a bejegyzés borítóján lévő aranyesőt két termékminta csomagolása közben fényképeztem. Számomra nagyon megnyugtató és kellemes ez a munkakörnyezet.  ?

Üdv,
WPC -s Guru Geri

Kosár Van kuponod?