Skip to main content
Közzétéve
2020.01.23.
Guru Geri

Mire használhatja Ön az általam küldött WPC termékmintát?

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Ösztönösen érkezik is a válasz: „megnézem, hogy mennyire harmonizál a házfal, és a kerti bútor színével…” De egy szemfüles vevőnek mindez nem elég!
  1. Tesztelje a gyúlékonyságát: nyugodtan gyújtson tüzet rajta nézze meg, hogy esetleg egy kipattanó szikra, vagy egy ráeső parázs milyen károkat okozhat a teraszán… Mindezt én is megtettem:
  2. Tesztelje az anyag keménységét: bátorítom, hogy vegyen elő egy kést és próbálja meg farigcsálni vagy vegyen elő és fúrót és fúrjon bel. Tudom, hogy nem lehet mély következtetéseke levonni, az ilyen típusú mechanikus behatolások nyomán, de emberi érzékszerveinkkel pontosan fogjuk érezni, hogy kb. milyen hamar vagy későn fog karcolódni esetleg mélyebben rongálódni.
  3. Tesztelje a felület tisztíthatóságát: nálunk a gyerek egyáltalán nem kíméli. Zsírkrétával, filctollal, de akár ceruzával is nekiesik időnként. Vagy esetleg csöppentsen rá körömlakkot, gyertyaviaszt… Javaslom, hogy vásárlás előtt nézze meg, hogy tisztítószeres vízzel, hígítóval mennyire tisztítható.
  4. Tesztelje a felület tartósságát: vegyen elő egy kést és próbálja megkarcolni a felületet. Mondjuk, ezzel fogjuk imitálni azt, amikor a kerti szék lábát felemelés nélkül húzzuk el a felületen. Ezek után vegyen egy smirglipapírt, majd próbálja meg simára csiszolni azt.
Végezetül hadd javasoljam, hogy kérje Guru Geritől (azaz tőlem) az ingyenes termékmintát és tapasztalja meg Ön a tesztelés örömét.WPC -s Guru Geri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=sLURAy0KMxI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2QKCwhlW46dIZrrOvj6bU4DODgvC0Ytr00hp6lJ1WErJOKU9-UzAfC6uU” el_width=”80″ align=”center”][/vc_column][/vc_row]
Kosár Van kuponod?