Skip to main content
Közzétéve
2020.06.13.
Guru Geri

WPC kerítés szomszédámító garanciával!

Még mielőtt a WPC kerítés szóba kerülne, előbb egy kapcsolódó gyerekkori emlék…

Emlékszem még arra a pillanatra, amikor a szüleim új Skoda 120L-t vásároltak. A 80-as évek vége fele járunk, amikor még én is egy tejfelesszájú suhanc voltam, és az egyik napon apám izgatottan elmesélte, hogy „nekünk is lesz új autónk”. Persze miután egy tetemes összeget befizetett (kb. 150 ezer Ft-ot), a híres (vagy hírhedt) Merkur Személygépkocsi Értékesítő Vállalatnál. Szép emlékek kötődnek ahhoz az autóhoz. Táltikának hívtuk, és a vezetésen kívül még a csábítás művészetének elsajátításában is segítségemre volt. Jelentem, nem városi legenda az, hogy az érdi hágónál felforralja a vizet. Én magam is számtalanszor tapasztaltam.

Emlékszem arra a napra, amikor megérkezett az új autó. Végre sok év várakozás után begurult a szép piros Skoda a ház elé és a szomszédok kiözönlöttek az utcára. A „csoda” láttán lázasan érdeklődtek az autó iránt.

Kép forrása: https://www.origo.hu/auto/galeria/20190822-skoda-120-gls-1984-galeria.html

Arra is jól emlékszem, hogy milyen jó érzés volt fürdeni az emberek elismerő pillantásaiban. Abban a pillanatban még a szomszédok barátkozó hátbaveregetése sem volt annyira zavaró. Onnantól kezdve, Palikáék mindig meghívtak karácsony környékén a disznóvágásra. Mint utólag leesett csupán azért tették, hogy legyen, aki elvigye őket egy Szolnok melletti kisfaluba, majd a feldolgozott disznót legyen mivel hazaszállítani…

Na, de nem is az átlátszó és némileg poénos társadalmi játszmákat szeretném kidomborítani a bejegyzésemmel, hanem azt az érzést szeretném feleleveníteni, amikor a szomszédok elismerően szemlélik az új szerzeményt.

Sokan mondják, hogy ez manapság már nem így van, most az emberek elhidegültek egymástól, senki sem figyel a másikra stb. stb.

Én olyannyira nem értek egyet ezzel a közhiedelemmel, hogy a bejegyzésem további részében, még egy pénzhez szorosan köthető vállalást is fogok tenni ezzel kapcsolatban.

Szinte biztos vagyok abban, hogy ha valaki egy lenyűgöző szépségű WPC kerítést épít, az az utcában mindenkinek fel fog tűnni, de minimum megakad a szeme rajta. Az emberek egy igen jelentős része úgy működik, hogy „ami a szívemen az a számon”, mindenképpen el szeretné mondani a véleményét, még akkor is, ha arra senki sem kíváncsi.

A vállalás:

Szóval, én erre az emberi tulajdonságra alapozom azt a vállalásomat, mely szerint, ha Ön vásárol a Monte Carlo vagy a Colosseum WPC kerítésből (bármely színűt vagy mintázatút), az azt követő hónapban garantáltan legalább három szomszédja meg fogja jegyezni, hogy mennyire szép az újonnan vásárolt WPC kerítése, és hogy neki is mennyire jól jönne egy ilyen a háza körül.

Ha ez nem így fog történni, akkor csak írjon egy emailt (nevével, címével és a telefonszámával) a lap alján található email címünkre, és küldök Önnek egy üveg jófajta bort.

Természetesen ingyen, kárpótlásként!

Akkor is küldök Önnek egy finom bort, ha a szomszéd nem egy dicsérgetős fajta, de átcsönget, hogy megkérdezhesse azt, hogy hol vásárolta a WPC kerítést, és Ön el is mondja, hogy a WPCguru.hu -nál.

Önnek nem kell igazolnia a szomszéd WPC kerítés vásárlását, mivel nálunk a főnök azt szajkózza nap mint nap, hogy a vevőnek mindig igaza van, meg azt, hogy a vevő mindig igazat mond…

Ezzel én személy szerint, nagy általánosságban nem értek egyet, de ebben az esetben is (mint mindig) a Főni szava az irányadó! 😊

Üdv,
WPC-s Guru Geri

Kosár Van kuponod?