Skip to main content
Közzétéve
2020.02.21.
Guru Geri

WPC teraszburkolat, kerítés 10 legnagyobb előnye!

Én nem mostanában szocializálódtam, mint ahogyan talán Ön sem. Minket még arra tanítottak, hogy ha valami ennyire jó azzal biztosan valami nem stimmel, és bevallom, hogy én is így közelítettem a WPC teraszburkolathoz anno.

  1. Vízálló: míg a fatermékek, a víz hatására könnyen megduzzadnak, majd rothadnak, úgy a WPC teraszburkolat, kerítés egyáltalán.
  2. Rovarbiztos, penészbiztos és gombabiztos.
  3. Soha nem kell festeni, mivel anyagában színezett, de ha valaki szeretné, természetesen szabad és lehetséges.
  4. Gyönyörű akár a fa, a fatextúrák és a természetes hatás miatt.
  5. Újrahasznosítható és környezetbarát: a WPC Guru-s teraszburkolatok, kerítések újrahasznosított fából és műanyából készülnek, de a több évig (évtízedig) használt WPC burkolat, kerítés is újra feldolgozható. Részletek itt >>>
  6. Magas tűzállóság: a WPC Guru-s burkolat, kerítés tűzzel szembeni besorolási osztálya B1, ami azt jelenti, hogy égéskésleltetéssel ellátott termék. Tűz esetén önoltó és nem termel mérgező gázt.
  1. Könnyen megmunkálható, akárcsak a fa. Vagyis, fúrható, faragható, fűrészelhető, ragasztható, szögelhető, csavarra rögzíthető, és a felületét nem kell csiszolni.
  2. Egyszerűen telepíthető, akár előképzettség nélkül is, betartva egy néhány igen egyszerű szabályt. Kicsit olyan, mint IKEA-s bútort szerelni, csak nagyobb „alkotói” szabadsággal.
  3. Minimális a karbantartási igénye, nem deformálódik, szinte egyáltalán nem kopik és könnyen tisztítható.
    Egy korábbi bejegyzésben részletesen leírtam a WPC teraszburkolat tisztításának néhány lépését >>>
    A kisebb hibák javításáról pedig itt írok >>>
  4. Ellenáll a nap sugarainak: az UV vélelme miatt a nap nem képes kifakítani, ezért hosszú időn keresztül újszerű a kinézete.

De ha valaki, a bő lére engedett, meggyőző értékesítő monológján túl, leteszi a garast, és azt mondja, hogy 12 éven át, vállalja azt, hogy amit leírt az úgy is van, akkor azt gondolom, hogy arra érdemes odafigyelni.

A WPC teraszburkolat gondozásmentességi garanciájáról itt olvashat bővebben >>>

Üdv
WPC -s Guru Geri

Kosár Van kuponod?